Težak udes kod Predejana, autobus u jarku, 21 povređen

Izvor: B92, 31.Jul.2018, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak udes kod Predejana, autobus u jarku, 21 povređen

U sudaru autobusa i dva putnička automobila u teškoj saobraćajnoj nesreći u Grdeličkoj klisuri, kod Predejana, povređena je 21 osoba, među kojima devetoro dece.

Do nesreće, koja se dogodila nešto pre 16 časova, došlo je kada se "audi" nemačkih registarskih oznaka prilikom preticanja "škode" beogradskih tablica sudario sa autobusom koji je išao iz suprotnog smera, nakon čega se odbio od autobusa i udario u "škodu", saopštio je MUP.

Autobus koji je vozio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << članove Kulturno-umetničkog društva iz Šida, u kome je bilo i dece, nakon sudara prevrnuo se u jarak.

Svi povređeni su zbrinuti u Zdrastvenom centru u Leskovcu, a po ovlašćenju zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu uviđaj su obavili policijski slžbenici Policijske uprave u Vranju.

Saobraćaj je na tom delu puta nakon prekida normalizovan.

Apelujemo na vozače da vožnju prilagode uslovima na putu i da na putovanje krenu odmorni.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U sudaru u Grdeličkoj klisuri više od 20 povređenih

Izvor: Radio 021, 31.Jul.2018

U saobraćajnoj nesreći u Grdeličkoj klisuri, kod Predejana, povređena je 21 osoba, od kojih je devetoro dece, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova...Do udesa, koji se dogodio nešto pre 16 časova, došlo je kada se "audi" nemačkih registarskih oznaka prilikom preticanja "škode" beogradskih...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.