Težak lančani sudar kod Vrčina, ima mrtvih i povređenih

Izvor: B92, 13.Avg.2017, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak lančani sudar kod Vrčina, ima mrtvih i povređenih

Beograd -- Jedna osoba je poginula, a pet je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći rano jutros na autoputu Niš-Beograd, kod naplatne rampe Vrčin.

U udesu su učestvovali autobus i nekoliko putničkih automobila, javlja RTS.

Hitna pomoć prevezla je četiri osobe u beogradski Urgentni centar.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova saopšteno je da se udes dogodio oko 5.15 na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << autoputu Beograd-Niš u smeru ka Beogradu, kao i da su se sudarila četiri putnička vozila, kombi i autobus.

Osim toga, iz MUP navode da je jedna osoba preminula na licu mesta.

Posle detaljnog ispitivanja kod povređenih u saobraćajnoj nesreći su konstatovane lakše povrede i oni su pušteni kući, navode iz Urgentnog centra. Do nesreće je došlo kod skretanja za Mali Požarevac, kod Begaljičkog brda.

Saobraćaj koji je u bio prekidu na ovom delu autoputa Niš-Beograd, kada su se formirale i kilometaske kolone, normalizovan je nešto pre 10 časova.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Težak lančani sudar kod Vrčina, ima mrtvih i povređenih

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2017

Jedna osoba je poginula, a pet je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći rano jutros na autoputu Niš-Beograd, kod naplatne rampe Vrčin...U udesu su učestvovali autobus i nekoliko putničkih automobila, javlja RTS...Hitna pomoć prevezla je četiri osobe u beogradski Urgentni centar...Prema rečima...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.