Teška saobraćajna nesreća na autoputu: Ima mrtvih

Izvor: B92, 16.Maj.2019, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška saobraćajna nesreća na autoputu: Ima mrtvih

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 20.30 sati na autoputu Beograd-Niš, poginuo je muškarac star oko 30 godina, javlja Alo.

Nesreća se dogodila na delu put Grocka-Begaljičko brdo, kada je automobil marke "pežo" kragujevačkih registarskih oznaka, izleteo sa kolovoza iz za sada neutvrđenih razloga i udario u stub nadvožnjaka.

Vozilom je upravljalo NN muško lice, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << starosti oko 30 godina, a od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta.

Nekoliko trenutaka kasnije na delove vozila koji su se od siline udara rasuli po kolovozu, naletela su dva vozila Vlade Republike Srbije.

Naime, oni su udarili u točak i viljušku "pežoa" koji su ostali na asfaltu.

Kako saznaje ovaj list, u jednom od vozila Vlade nalazila se i ministarka Jadranka Joksimović.

Na sreću, u vozilima Vlade Srbije niko nije povređen.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŠKA SAOBRAĆAJKA NA AUTO-PUTU! Muškarac tragično nastradao, a na delove vozila naletela SRPSKA MINISTARKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2019

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 20.30 sati na autoputu Beograd-Niš poginuo je muškarac star oko 30 godina!..Nesreća se dogodila na delu puta Grocka-Begaljičko brdo kada je "pežo" kragujevačkih tablica izleteo sa kolovoza i udario u stub nadvožnjaka. Vozilom je upravljalo muško...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.