Tereti se i za druga dela: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Blaže Đurovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2018, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tereti se i za druga dela: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Blaže Đurovića

Kraj potrage

Beogradska policija uspela je da rasvetli likvidaciju Blaže Đurovića (39), koji je ubijen 10. marta ove godine na beogradskom Dušanovcu. Prema pisanju medija, uhapšen je N.I., za koga postoji osnovana sumnja da je direktni izvršilac ovog zločina.

Pročitajte i:

O motivu zločina zasad se samo nagađa. Prema nezvaničnim saznanjima, policija je pronašla biološke tragove osumnjičenog u zapaljenom automobilu, belom džipu BMV, iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kog je pucano na Đurovića.

Navodno, tragovi osumnjičenog pronađeni su i na automatu kojim je likvidiran Đurović, a koji je bio u gepeku izgorelog vozila.

Prema nekim informacijama, Đurović i N.I., koji se sada sumnjiči za njegovu smrt, poznavali su se odranije. Inače, policija sada istražuje i indicije da li uhapšeni ima bilo kakve veze sa još jednom likvidacijom u Beogradu. Reč je o ubistvu Jovice Radonjića, u aprilu 2015. godine na Zvezdari, koji je likvidiran ispred zgrade u kojoj je živeo.

Ubijeni Đurović je, inače, brat po majci Vladimira Jovanovića, Vlade Japanca. Njega u beloj knjizi MUP Srbije pominju kao nekadašnjeg pripadnika zemunskog klana.

Sumnja se da je osumnjičeni deo mnogo jače kriminalne grupe, koja deluje na ovim prostorima. Istražuje se indicija da je Đurovića ubio po nalogu vođe klana. Ranije je osuđivan za trgovinu narkoticima.

Đurović je ubijen ispred kuće svog rođenog brata Saše u Ulici Vojvode Skopljanca broj 22. Dovezao je njega i decu, i u trenutku kada je krenuo ka svom domu na Voždovcu, primakao mu se džip "bmw" bele boje iz kog je zapucano na njega. Brat Saša je odmah istrčao iz kuće i pokušao je da mu pomogne, ali je Đurović na mestu ostao mrtav.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.