Tepić: Zašto je Rebić obavestio javnost o krijumčarima droge, a ne Stefanović?

Izvor: Danas, 02.Sep.2019, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tepić: Zašto je Rebić obavestio javnost o krijumčarima droge, a ne Stefanović?

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ocenila je danas da je veoma neobično što, o razotkrivanju kriminalne grupe pretežno srpskih državljanja koja je krijumčarila drogu iz Južne Amerike u Evropu, javnost nije obavestio ministar Nebojša Stefanović, već je to učinio direktor policije Vladimir Rebić. Članak Tepić: Zašto je Rebić obavestio javnost o krijumčarima droge, a ne Stefanović? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tepić (SSP): Neobično da Stefanović nije lično obavestio javnost o zapleni 800 kilograma kokaina

Izvor: Beta, 02.Sep.2019

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, zapitala je zašto ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović nije lično obavestio javnost o zapleni droge u Atlantskom okeanu i da li je to možda zbog toga što policija koja je to obavila nije imala podršku policijskog i političkog...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.