Tepić (SSP): Pored parlamentarnih, bojkotovaćemo i lokalne i pokrajinske izbore

Izvor: Beta, 29.Avg.2019, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tepić (SSP): Pored parlamentarnih, bojkotovaćemo i lokalne i pokrajinske izbore

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je da će ta stranka pored parlamentarnih, bojkotovati i lokalne i pokrajinske izbore jer je to, kako je ocenila, jedini način da se "demontira sistem u kojem živimo sedam godina"."Obećali smo gradjanima, potpisali (Sporazum s narodom) i nema odstupanja. A onaj ko misli da je posle sedam godina ove mizerije preuranjeno reći 'Stop!' i 'Nema dalje!', bojim se da je zaista samo puki lovac na mandat, tačnije imunitet", izjavila je Tepić u intervjuu za izdanje lista "Danas" za petak, 30. avgust.Na komentar da iz Evrope i sveta stižu mišljenja da bojkot izbora nije poželjan, Tepić je ocenila da je naivno očekivati da će bilo ko iz administracije Evropske unije "posle godina neskrivene bliskosti" s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem "priznati grešku i reći biračima: 'Mi smo skoro deceniju promašili i ulagali novac u balkanskog diktatora' ".Tepić je istakla da izjave Vučića da ga nije briga da li će doći do bojkota, i da se SSP "krije iza bojkota" kako ne bi morala da prizna poraz, predstavljaju "udice"."Hajde da te 'udice' koje on podmeće, zaobidjemo i da govorimo o tome kako ćemo uvesti specijalnog antikorupcijskog tužioca samo za javne funkcionere pa ugledu na Rumuniju, ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Marinika Tepić: Bojkot ne može da ne uspe

Izvor: Danas, 30.Avg.2019, 07:32

Bojkot svega što nas izlaže poniženjima, nepravdi, siromaštvu, krađi i zlu, jedini je način da demontiramo sistem u kome živimo već sedam godina. Članak Marinika Tepić: Bojkot ne može da ne uspe se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.