Tepić: Još Blerovih premijera koji su bežeći zbog korupcije postali Srbi

Izvor: Danas, 12.Avg.2019, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tepić: Još Blerovih premijera koji su bežeći zbog korupcije postali Srbi

Lanac najviših zvaničnika koji su u svojim državama optuživani za tešku korupciju, a Aleksandar Vučić ih uzimao za savetnike, delio im srpsko državljanstvo i unosne poslove sa Vladom Srbije, vezuje jedan čovek: Toni Bler, bivši britanski premijer, koji je savetovao Vladu Vučića dok je bio premijer, a nastavio i Vladu Ane Brnabić, napisala je u svom saopštenju potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić. Članak Tepić: Još Blerovih premijera koji su bežeći zbog korupcije postali Srbi se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Mladi su na granicama jer je država na kolenima 

Izvor: Danas, 12.Avg.2019

Četvrtina Srbije ima preko 60 godina. Teče masovna migracija mladih ljudi, a više od polovine onih koji su ostali razmišljaju da posegnu za pasošem ili su jednom nogom na Kelebiji, Horgošu ili Batrovcima, naveo je u svom saopštenju potpredsednik Demokratske stranke, Dejan Nikolić. Članak Nikolić:...

Nastavak na Danas...

Sigurna kuća Srbija

Izvor: Danas, 12.Avg.2019

Poslednjih dana je našu, ali i širu javnost iznenadila vest da je  bivša premijerka Tajlanda Jingluk Šinavatra, svrgnuta i osuđena u svojoj zemlji na pet godina zatvora zbog korupcije dobila državljanstvo Srbije. Članak Sigurna kuća Srbija se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.