Teodora na sudu otkrila: Zoran je terao Jelenu čak i noću da trči!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2017, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodora na sudu otkrila: Zoran je terao Jelenu čak i noću da trči!

Srbija čeka razrešenje zločina

Teodora Krsmanović, rođaka ubijene pevačice, na Višem sudu izjavila je da je Jeleni bilo veoma teško kad joj se majka razbolela.

Kako se nezvanično saznaje, ona je rekla da je i u tim danima Zoran noću terao Jelenu da vežba.

- Još gore je bilo kad joj se majka razbolela, znam da je Zoran tad Jelenu, na primer, noću terao da vežba, i to u smislu trčanja, vožnje bicikla ili rolera, jer ju je kritikovao da je debela. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Poslednji put sam u njihovoj kući bila posle Janinog rođendana, dakle u februaru 2016. godine, dva meseca pre nego što je Jelena ubijena - pričala je Teodora.

- Tada sam lično bila prisutna kad je Zoran kritikovao Jelenu, u studiju smo bili i gledali neku emisiju u kojoj je bila Jelena. Bila sam prisutna ja, Zoran, Jelena i izvesna Milica, koju ne poznajem, koja je mlađa od mene godinu dana, koje je takođe pevačica. Tad je Zoran pred svima nama kritikovao Jelenu da je kao tetka, da je debela i da se sama pogleda na šta liči.

Podsećamo, Jelena Krsmanović je ubijena 2. aprila u Borči a njen suprug je i dalje u pritvoru jer se sumnja da je povezan sa zločinom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.