Telo nestalog nađeno u centru Beograda, uhapšen komšija

Izvor: B92, 06.Nov.2017, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telo nestalog nađeno u centru Beograda, uhapšen "komšija"

Beograd -- Nikola Ostojić, koji je nestao u petak, pronađen je mrtav u jednom lokalu u blizini njegove pekare u centru Beograda.

Kako je saopštio MUP, zbog sumnje da je ubio Ostojića uhapšen je vlasnik staklorezačkog lokala koji se nalazi u neposrednoj blizini Ostojićeve pekare.

"Blic" piše da je policija "nasilno ušla u lokal", u kome je pronašla beživotno telo nestalog Ostojića, posle čega je uhapsila F. G.

Motiv napada nije poznat, a policijski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uviđaj je završen.

Nestanak Ostojića prijavljen je 4. novembra, a on je nestao dan ranije.

Kako se navodi, reč je o izuzetno dobrim prijateljima koji su bili nerazdvojni i poslednji put su viđeni zajedno.

Novinar Prve sa lica mesta navodi da je telo ubijenog bilo sakriveno iza pulta radnje, sakriveno raznim ramovima za ogledala i tepisima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BG: Nađeno telo vlasnika pekare u "lokalu u blizini"

Izvor: Prva.rs, 06.Nov.2017

Kako se navodi, zasad se ne zna da li je reč o ubistvu ili samoubistvu. "Blic" navodi da je policija "nasilno ušla u obližnji lokal", kao i da je jedna osoba uhapšena.. Izvor: b92.net/novosti.rs

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.