Muškarac ubijen na dečjem igralištu na Voždovcu VIDEO

Izvor: B92, 15.Avg.2018, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac ubijen na dečjem igralištu na Voždovcu VIDEO

Beograd -- Beživotno telo mladog muškarca pronađeno je u Bulevaru oslobođenja, a okolnosti smrti još nisu jasne, kazao je Tanjugu portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac.

Prema njegovim rečima, Hitna pomoć je primila poziv jutros u 5.45, u kojem je rečeno da je osoba povređena u Bulevaru oslobođenja kod broja 128.

Po dolasku na lice mesta, međutim, dežurna ekipa je mogla samo da konstatuje smrt, kazao je Lutovac.

Prema njegovim rečima, doktorka koja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se nalazila na mestu ubistva kazala je da je oko tela bilo mnogo krvi, te da zbog toga nije mogla da utvrdi da li mladi muškarac ima rane.

Iz MUP-a su za Tanjug potvrdili da je beživotno telo pronađeno na toj adresi i dodali da se vrši uviđaj.

N1 navodi da se radi o ubistvu i da je žrtva odranije bila poznata policiji, kao i da je muškarac ubijen na dečjem igralištu. "Blic" navodi da su oko tela nađene čaure.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd: Pronađen leš mladića, okolo mnogo krvi, a doktorka nije pronašla rane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2018

Beživotno telo mladog muškarca pronađeno je jutros u Bulevaru oslobođenja, a okolnosti smrti još uvek nisu jasne, kazao je Tanjugu portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac...Prema njegovim rečima, Hitna pomoć je primila poziv jutros u 5.45, u kojem je rečeno da je osoba povređena u Bulevaru oslobođenja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Tijelo mladića pronađeno u lokvi krvi u beogradskom Bulevaru oslobođenja

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Avg.2018

BEOGRAD - Beživotno tijelo mladog muškarca pronađeno je jutros u Bulevaru oslobođenja, a okolnosti smrti još nisu jasne, kazao je Tanjugu portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac...Prema njegovim riječima, Hitna pomoć je primila poziv jutros u 5.45, u kojem je rečeno da je osoba povrijeđena u Bulevaru...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.