Tehnička voda u objektima oko hotela Park zbog radova

Izvor: Megafon.co, 02.Avg.2019, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tehnička voda u objektima oko hotela Park zbog radova

JKP Naissus Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju:
– Bubanj selo, Ulica Maršala Tita br. 25. Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci kvara na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Bubanj, u ulici Maršala Tita.
– Ulica Obilićev venac br. 84. Kvar na vodovodnoj mreži, potrebno je raskopavanje u ulici Obilićev venac, kod broja br. 84. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži u prekidu je vodosnbdevanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << do 15 sati u delu pored navedene adrese.
– Ugao ulica Šumadijske i Ivana Milutinovića. Voda na trotoaru i na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci kvara na vodovodnoj mreži 400mm neće biti prekida u vodosnabdevanju.
– Ulica Njegoševa br. 15. Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze moguć manji prekid u vodosnabdevanju do 15 sati za korisnike u delu istoimene ulice blizu mesta havarije.
– Ulica Kosovke devojke kod obdaništa i br. 11. Nastavak radova na  osposobljavanju servisnih ventila i deoničnih zatvarača bez prekida u vodosnabdevanju.
– Ulice Sedmog jula i Strahinjića Bana. Nastao je kvar na vodovodnoj mreži u ulici Sedmog jula zbog radova na rekonstrukciji hotela“Park“. Intervencije na popravci kvara će potrajati minimum sedam dana i za to vreme će korisnici u zgradi Nišavskog okruga i tržnom centru“Ambasador“u ulici Strahinjića Bana biti snabdeveni tehničkom vodom, koja nije za piće!
“Novim saopštenjem obavestićemo korisnike kada je popravljen kvar i vraćen sistem u redovno vodosnabdevanje. Konkretno, kada će voda biti laboratorijski proverena za piće.”
JKP Parking servis Iz javnog komunalnog preduzeća Parking servis Niš za petak, 2. avgust, najavlјuju: zamenu sijalica u Tvrđavi i otklanjanje kvarova na javnom osvetlјenju u širem centru grada, kao i radove na postavlјanju vertikalne signalizacije u Dimitrija Tucovića i na putu za Mramor. Planirano je i  obeležavanje BUS stajališta u Dimitrija Tucovića.
ED Niš Zbog radova na elektroenergetskoj mreži 02. avgusta, bez napajanja će biti:
– od 08:00 do 09:00: deo ulice Aleksandra Medvedeva (br. 17) i Bulevar Nikole Tesle (br. 17);
– od 09:00 do 12:00: deo Tvrđave.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.