Teheran neće razgovarati sa SAD jedan na jedan! Američka politika maksimalnog pritiska će propasti! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2019, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teheran neće razgovarati sa SAD "jedan na jedan"! "Američka politika maksimalnog pritiska će propasti"! (VIDEO)

Iran nikada neće razgovarati "jedan na jedan" sa Sjedinjenim Državama, ali bi mogao da se ukjuči u multilateralne diskusije, ukoliko se vrate na Sporazum o nuklearnom programu iz 2015. godinu, izjavio je vrhovni iranski verski vođa ajatolah Ali Hamnei.

Američki predsednik je prethodno najavio da bi mogao da se sretne sa iranskim predsednikom Hasanom Rohanijem kasnije ovog meseca na zasedanju Generalne skupštine UN u Njujorku, prenose medijif.

- Iranski zvaničnici, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na svim nivoima, neće razgovarati sa američkim zvaničnicima. To je deo njihove politike da vrše pritisak na Iran... njihova politika maksimalnog pritiska na Iran će propasti - rekao je Hamnei u televizijskom obraćanju.

#Leader: #Iran's officials unanimously voice their intention not to negotiate with #US

Ayatollah Seyyed Ali #Khamenei said Iran will not engage in #negotiations with the US “at any level,” and that #Washington's "maximum pressure" campaign against Iran has failed. #Iranpress pic.twitter.com/5hAYO2Kq3M

— Iranpressnewsagency (@iranpress_news) September 17, 2019

On je rekao da su se svi verski lideri saglasili sa tim stavom i da svi zvaničnici jednoglasno "veruju u to".

- Ako Amerika promeni svoje ponašanje i vrati se nuklearnom sporazumu, onda se možemo pridružiti multilateralnim razgovorima između Irana i druge strane u sporazumu - rekao je Hamnei.

Trump je pojacao sankcije protiv Irana od prošle godine kada se povukao iz nuklearnog sporazuma između Irana i šest svetskih sila.

Ovo su NAJMOĆNIJE FOTOGRAFIJE koje su ikada napravljene, a iza svake se krije POSEBNA PRIČA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Hamnei: Teheran neće razgovarati sa SAD jedan na jedan

Izvor: RTV Pink, 17.Sep.2019

Iran nikada neće razgovarati 'jedan na jedan' sa Sjedinjenim Državama, ali bi mogao da se ukjuči u multilateralne diskusije, ukoliko se vrate na Sporazum o nuklearnom programu iz 2015. godinu, izjavio je vrhovni iranski verski vođa ajatolah Ali Hamnei.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.