Tata, tata volim te: Poslednje gostovanje Dukija sa ocem na televiziji zbog kog je plakala cela Srbija (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2018, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tata, tata volim te": Poslednje gostovanje Dukija sa ocem na televiziji zbog kog je plakala cela Srbija (VIDEO)

Mali heroj je izgubio bitku za život, ali Srbija ga nikada neće zaboraviti

Dečak koji je ujedinio Srbiju, a koji je danas preminuo Dušan Todorović gostovao je pre smrti, sa ocem Aleksandrom Todorovićem u studiju TvCentra kako bi još jednom zahvalili svim humanim ljudima i organizacijama i pozvali ih da pomognu svoj bolesnoj deci u Srbiji.

Dok je otac Aleksandar pričao kako im je bilo teško u borbi protiv teške bolesti, mali Dušan ga je prekinuo rečima: "Tata, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tata, volim te". Ovo gostovanje malog Dušana i njegovog oca, rasplakalo je celu Srbiju.

Danas se međutim, celoj Srbiji steglo srce kada je stigla vest da je mali Duki izgubio borbu za život. Bio je mali borac, heroj koji je ujedinio Srbiju, dečak koji je imao veliko srce.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.