Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Okt.2018, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tasovac: Ko god se zapanjuje nad rijalitijima, izneverava zdravu pamet

Svako ko se zapanjuje nad rijalitijima, bilo da ih gleda ili da ih ne gleda, postaje njihov idealni konzument i nemi saučesnik izneveravanja zdrave pameti.

Ovim rečima direktor Beogradske filharmonije i bivši ministar kulture Ivan Tasovac opisuje polemiku oko zabrane rijalitija, koju je započeo aktuelni ministar Vladan Vukosavljević.

Tasovac smatra da se protiv rijalitija ne treba boriti direktno, već bi odgovor na taj format trebalo da bude stvaranje kvalitetnih >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sadržaja.

U intervjuu za današnji Kurir, Tasovac kaže da je paradoksalno, ali da čaršiji odgovara da ministar kulture i informisanja bude nekompetentna osoba.

"Tako razvijaju osećaj sopstvene superiornosti i bez napora mogu da ostvare uticaj u ministarstvu. A aktuelni ministar, u želji da im se dopadne, uglavnom priča što bi oni voleli da čuju. Zato su čaršija i aktuelni ministar u priličnom skladu", kaže Tasovac.

On veruje da, kako kaže, njihovo sinhronizovano padanje u transmoralne indignacije i šokiranosti, uz tapšanje po ramenu na pomen zabrane, nije dobra reakcija na postojanje rijalitija.

"Svako ko se zapanjuje nad rijalitijima, bilo da ih gleda ili ne gleda, postaje njihov idealni konzument i nemi saučesnik izneveravanja zdrave pameti", poručuje Tasovac.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Tasovac: Ko god se zapanjuje nad rijalitijima, izneverava zdravu pamet

Izvor: Večernje novosti, 01.Okt.2018

Direktor Beogradske filharmonije i bivši ministar kulture opisuje polemiku oko zabrane rijalitija, koju je započeo aktuelni ministar Vladan Vukosavljević Svako ko se zapanjuje nad rijalitijima, bilo da ih gleda ili da ih ne gleda, postaje njihov idealni konzument i nemi saučesnik...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.