Taš radi od 6. juna, biće i noćno kupanje

Izvor: Press, 02.Jun.2013, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Taš" radi od 6. juna, biće i noćno kupanje

Prvi dan za posetioce biće besplatan, bazen će vikendom raditi od 9.00 do 19.00 sati, a radnim danima od 10.00 do 19.00 časova.

Cena pojedinačne dnevne karte je 300 dinara, a posle 16 sati ona iznosi 200 dinara, dok za decu do sedam godina za celodnevni boravak na bazenu treba izdvojiti 100 dinara.

I ove godine, popularni "Taš" jedini u Beogradu, nudi posetiocima da za dodatnih 150 dinara svakog dana, od 12 do 18 časova, koriste i zatvoreni bazen.

Ta >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ponuda se pre svega odnosi na sugrađane koji su ljubitelji rekreativnog plivanja, "tako će za njih biti obezbeđene plivačke staze u zatvorenom plivalištu".

Omogućena je i kupovina mesečne karte u iznosu od 5.100 dinara ili sezonske od 10.000 dinara, koja u pretprodaji, do 4. juna košta samo 8.000 dinara.

Sezonska karta važi od 6. juna do 8. septembra, navodi se u saopštenju i dodaje da će, kao i predhodne godine biti omogućeno i noćno kupanje za 400 dinara.

Kao i prethodnih godina biće organizovano niz rekreativnih programa na otvorenom plivalištu, "a posebno će biti organizovani programi za najmlađe posetioce", uklučujući i organizovanja priredbi i proslava dečjih rođendana.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.