Tarzan Milošević: Niko od srpskih epidemiologa nije komentarisao neotvaranje crnogorskih granica

Izvor: Beta Video, 29.Maj.2020, 16:42

Tarzan Milošević: Niko od srpskih epidemiologa nije komentarisao neotvaranje crnogorskih granica

BEOGRAD - Ambasador Crne Gore u Srbiji Tarzan Milošević rekao je danas u Beogradu da odluka Crne Gore da ne otvori granice sa Srbijom nije politička već odluka nadležnih zdravstvenih institucija te zemlje. ``Niko od epidemiologa u Srbiji nije komentarisao tu odliku nego isključivo političari. To je dovoljan razlog da je Crna Gora bila u pravu. Ta odluka nema nikakve veze sa političkom odlukom``, rekao je Milošević. Konačnu odluku Crna Gora je donela sinoć te će, kako je Milošević naveo, zvanično biti dostavljena vlastima u Srbiji verovatno u toku današnjeg dana. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Tarzan Milošević: Niko od srpskih epidemiologa nije komentarisao neotvaranje crnogorskih ...

Izvor: Beta, 29.Maj.2020

Ambasador Crne Gore u Srbiji Tarzan Milošević rekao je danas u Beogradu da niko od srpskih epidemiologa nije komentarisao odluku Crne Gore da ne otvori granice sa Srbijom i da to nije politička već odluka nadležnih zdravstvenih institucija te zemlje."Niko od epidemiologa u Srbiji nije komentarisao...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.