Tanjug o Vučiću: Kako došao, tako i otišao, ne krijući se

Izvor: B92, 17.Mar.2019, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanjug o Vučiću: Kako došao, tako i otišao, ne krijući se

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je nešto posle 16 sati izašao iz na glavni ulaz iz zgrade Predsedništva na Andrićevom vencu i odvezao se službenim vozilom.

“Kako je došao, tako je i otišao, ne krijući se, kao i svakog radnog dana“, javlja repoter Tanjuga sa lica mesta.

Ispred Predsedništva je u tim trenucima ostalo nekoliko desetina demonstranata koji su uputili pogrdne reči Vučiću, na šta je on odgovorio sa "nema ništa od toga" i "sve najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vam želim", posle čega je ušao u automobil.

Tanjug poseća da se predsednik Srbije u podne obratio građanima na vanrednoj konferenciji za novinare, sazvanoj povodom godišnjice martovskog pogroma nad Srbima na KiM i jučerašnjeg upada demonstranata i lidera SzS u zgradu RTS.

U isto to vreme ispred zgrade Predsedništva održan je protest.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.