Takse štete odnosima sa Amerikom: Panika u Prištini, POPLAŠILI SE DA IH NE OSTAVE NA CEDILU

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2019, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Takse štete odnosima sa Amerikom": Panika u Prištini, POPLAŠILI SE DA IH NE OSTAVE NA CEDILU

Hodžaj tvrdi da je taksa postigla svoj efekat i da njeno uvođenje nije bila greška.

Zamenik takozvanog kosovskog premijera i potpredsednik Demokratske partije Kosova (DPK) Enver Hodžaj rekao je da takse na robu iz Srbije štete odnosima između tzv. Kosova i Amerike i da takse udaljavaju lažnu državu Kosovo od SAD.

- Za sada taksa udaljava (tzv.) Kosovo od Amerike. Govorim o aktuelnom trenutku, znači tri meseca nakon što je doneta odluka o taksi. Taksa je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uvedena da kazni Srbiju, ali sada ona košta (tzv.) Kosovo u odnosima sa Amerikon - rekao je Hodžaj.

On tvrdi da je taksa postigla svoj efekat i da njeno uvođenje nije bila greška.

- Kad (tzv.) predsednik Tramp šalje pismo i bavi se ovim pitanjem, a mi ne preduzimamo ništa, onda nanosimo štetu našim odnosima sa Amerikom. Ne smemo dozvoliti da se naša spoljna politika i dijalog o priznavanju svedu na ovu taksu - zaključio je Hodžaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.