Izvor: Southeast European Times, 02.Jul.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić kaže da će Srbija imati novu vladu najkasnije do ponedeljka

02/07/2008

BEOGRAD, Srbija -- Predsednik Boris Tadić izjavio je u utorak (1. jula) da će Srbija imati novu demokratsku vladu do petka ili najkasnije do ponedeljka. "Srbija se obnavlja. Ova vlada će uložiti više napora u obnovu infrastrukture i izgradnju balansiranijeg društva. To su naša dva cilja", rekao je Tadić na 23. kongresu Socijalističke internacionale u Atini. On je ponovio da će punopravno članstvo u EU biti glavni prioritet nove vlade.

Takođe u utorak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Southeast European Times << Skupština Srbije počela je da raspravlja o amandmanu na zakon o strukturi vlade koji je predložio poslanički klub Demokratske stranke i G17 Plus. Prema njemu, buduće vlade imale bi 23 ministarstva, jedno više nego sada. To bi značilo ukupno 26 članova vlade. (Blic - 02/07/08; Beta, B92, RIA Novosti - 01/07/08)

Nastavak na Southeast European Times...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Southeast European Times. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Southeast European Times. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.