TUŽNIJE NE MOŽE: Zar dete da mi ovako sazna da je ostalo bez oca? Detalji tragedije nastradalog pilota!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2019, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUŽNIJE NE MOŽE: ''Zar dete da mi ovako sazna da je ostalo bez oca?'' Detalji tragedije nastradalog pilota!

Vladimir Bulat (47) na mestu ostao mrtav kad se njegov avion survao s neba i zakucao u zemlju kod aerodroma Ečka. Porodica saznala vest iz medija.

Okolnosti stravične nesreće još i dalje nisu u potpunosti poznate, a pretpostavlja se da je uzrok pada letelice kvar na motoru.

Na mesto nesreće juče je došla i Vladimirova bivša supruga, sa kojom ima maloletnog sina. Žena je bila vidno potresena i sve vreme je plakala.

- Rekla je da je njen sin na vestima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na mobilnom telefonu video sliku svog oca i da je tako saznao da je poginuo. Ona je kroz suze ponavljala: ''Zar dete da mi ovako sazna da je ostalo bez oca? Nisam stigla ni da ga pripremim'' - prepričao je očevidac potresnu scenu.

Lovac Kosta Magda iz Ečke među prvima je došao na mesto pada aviona.

- Naše lovačko udruženje ima u ovom delu fazaneriju, pa sam se često sretao s Vladimirom i družio se na aerodromu. Ne znam pod kojim okolnostima je došlo do pada aviona.

- Čim sam čuo šta se desilo, došao sam do aerodroma, ali su svi u to vreme bili na mestu pada. Vladimir je bio izuzetan pilot, ne znam kako je ovo moglo da se dogodi. Izvodio je neverovatne akrobacije na nebu - rekao je Magda.

Nedaleko od mesta pada bio je Marin Gilezan, poljoprivrednik iz Ečke.

- Kolegi sam na njivi pomagao oko pasulja. On, ja i još nekoliko ljudi videli smo i čuli avion. Zvuk motora odjednom je nestao. Iza toga se začuo tup udarac, kao kad nešto padne na zemlju. Nakon nekog vremena seo sam na motor i uputio se da vidim šta se desilo. Zaustavila me je policija, koja nije dozvoljavala prilaz mestu pada. Uviđaj je bio u toku. Posle sam saznao ko je pilotirao avionom - ispričao je Gilezan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.