TUKLI JE I MUŽ I SVEKAR Iza krvave drame u Opovu kriju se godine ZLOSTAVLJANJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 18:34

"TUKLI JE I MUŽ I SVEKAR" Iza krvave drame u Opovu kriju se godine ZLOSTAVLJANJA

Klaudija je od supruga otišla sa decom, jer je saznala da ju je nekoliko puta prevario dok su živeli zajedno.

Klaudija J. (24) iz Samoša, supruga Stevana Š. (32) kog je njen stric Stevan J. ranio pošto je došao u njihovu porodičnu kuću u Opovu i pravio haos želeći da odvede njihovo dete kome je čak u jednom trenutku stavio i nož pod grlo, trpela je nasilje duži niz godina od upucanog Stevana, ali i njegovog oca.

- Stalno su se svađali, dovodio je druge žene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u njihovu kuću, čuli smo da sada ponovo ima drugu ženu i decu sa njom. Ne znamo šta je hteo onda od Klaudije - priča njena rodbina.

Kako još pričaju meštani Opova, sa nekoliko strana se moglo čuti da je bivša supruga ranjenog muškarca često bila fizički zlostavljana dok se nije razvela.

- Tukao ju je muž, ali i njen svekar. Kada je skupila snage, pobegla je od njih i vratila se kod svog oca - pričaju meštani.

Tuča i pucnjava dogodile su se u Trećem novom naselju u kasnim večernjim satima, kada je Stevan Š. došao u kuću bivše supruge da vidi dvoje dece koje je dobio u braku s njom. Međutim, kako tvrde rođaci žrtve, on je nasrnuo na bivšu ženu, a stric je pokušao da je zaštiti. Njen stric Stevan J. tada je reagovao, izvadio pištolj i ispalio dva metka u bivšeg zeta.

Pančevačka policija uhapšila je osumnjičenog Stevana J. i tereti ga za pokušaj ubistva.

- Da li je zaista osumnjičeni hteo da zaštiti bratanicu ili je nešto drugi motiv napada, u stvari pokušaja ubistva, utvrdiće se u daljoj istrazi. Ranjeni muškarac i ranije je dolazio da poseti decu, i nije bilo incidenata. Takođe nije bilo ni prijava nasilja i tokom vanbračne veze i posle nje - kaže izvor.

Stevanu J. je nakon saslušaja u Višem javnom tužilaštvu određen pritvor do 30 dana, zbog opasnosti da bi mogao da utiče na svedoke ili ponovo krivično delo, posebno s obzirom na to da je ranije osuđivan.

Ispostavilo se da za pištolj iz kog je upucao bivšeg zeta, nije imao dozvolu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.