TUGA: STUDENT OSTAO BEZ NOVCA, a kad je otkriveno ČIME SE HRANIO mnogi su se ugrizli za usnu da ne zaplaču...

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2022, 19:07

TUGA: STUDENT OSTAO BEZ NOVCA, a kad je otkriveno ČIME SE HRANIO mnogi su se ugrizli za usnu da ne zaplaču...

Student napisao šta jede u toku dana i ljudi su zgroženi i tužni u isto vreme: “Nisam imao šta da jedem pa sam probao pseću hranu”

Upravljanje sopstvenim novcem je izazovno - posebno kada niste navikli na to. Jedan student otkrio je kako je jeo hranu za pse i čaj za doručak i večeru jer je već ostao bez novca.

Na Reditu, mladić je objasnio kako je ranije već probao hranu za pse, a kako mu nije smetao drugačiji ukus od onoga na šta je navikao, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sada je počeo da jede pune činije ove hrane.

- Počeo sam da jedem hranu za pse otkad sam švorc. Jedem samo suvu hranu, drugu nikada nisam probao - priznao je on u postu.

Međutim, njegova neobična dijeta nije prošla nezapaženo od strane njegovih cimera koji su se pitali zašto u spavaćoj sobi ima toliko kesa hrane za pse kada nemaju kućnog ljubimca.

- Kada je jedan od mojih prijatelja ušao u moju sobu i video gomilu pseće hrane, pitao me je samo “zašto?“. Rekao sam mu da je za mene, a on je samo opsovao u neverici - prisetio se student.

Nakon što je već pojeo određenu količinu hrane za pse, pita se da li bi redovno uzimanje ove hrane moglo da mu ugrozi zdravlje. Dok većina korisnika dovodi u pitanje koliko je zapravo zamena ljudske hrane hranom za pse isplativa, drugi su mu predložili da pokuša da ode do narodne kuhinje, dok ne prebrodi težak životni period.

"Hrana za pse, iako je jeftina, ima gomilu sastojaka koji su jedva svarljivi. I suštini, češće ćeš ići  u toalet i nećeš dobiti hranljive materije koje su ti potrebne", "Takođe, za proizvodnju takve hrane važe drugačiji standardi u odnosu na hrani ua ljude. Često sadrži mlevene pileće kljunove, kosti i perje", "Skupa hrana za pse je napravljena od kvalitetnijih sastojaka i verovatno da ne bi imao problema, ali razumem da pokušavaš da uštediš", nabrajali su korisnici.

Drugi su sugerisali da je vreme da nauči da kuva i upozoravali koliko sva druga hrana koja nije namenjena ljudima može da bude pogubna za zdravlje.

BONUS VIDEO: Ukrajinski dronovi "love" ruske vojnike noću

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.