TUGA! PREMINULA ANASTASIJA (21): Lekari su se borili za njen život nakon nesreće, ali BEZUSPEŠNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2022, 23:55

TUGA! PREMINULA ANASTASIJA (21): Lekari su se borili za njen život nakon nesreće, ali BEZUSPEŠNO

Dvadesetjednu godinu stara Anastasija Jocev podlegla je povredama.

Kako se saznaje, ona je preminula danas nešto pre 14 časova, u Urgentnom centru u Beogradu.

Anastasija je teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 12. fevruara, nešto pre ponoći, na putu Vladimirovac - Alibunar.  Udes na ulazu u Alibunar dogodio se u subotu uveče kad je putničko vozilo marke Lada naletelo na traktor.

U automobilu su se nalazili Zoran A. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (32), Vladimir M. (29). i Anastasija.

Iako su se kretali u istom smeru, a traktor razvijao brzinu od oko 50 km/h, u kontaktu dva vozila automobil je potpuno smrskan, dok je od siline udara sa traktora otpao zadnji desni točak. Pretpostavka je da se putnički automobil kretao velikom brzinom.

Kako prenosi 192_rs, njeni vršnjaci opraštaju se od svoje drugarice na društvenim mrežama.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.