Malom Dukiju u porodičnoj kući služili opelo: Bol i tuga nadvili se nad celim selom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2018, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malom Dukiju u porodičnoj kući služili opelo: Bol i tuga nadvili se nad celim selom!

Malog šampiona danas ispraćaju na večni počinak

Dušanu Todoroviću, dečaku koji je ujedinio Srbiju, malom heroju koji nažalost nije preživeo tešku operaciju, a koji će biti sahranjen danas u rodnom mestu, pop služi opelo u porodičnoj kući gde su se okupili brojna rodbina i prijatelji.

POTRESNA SCENA na grobu malog Dukija: Baloni u bojama omiljenog kluba na poslednjem ispraćaju (FOTO)

Na groblju su počeli da se okupljaju porodica, prijatelji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i rodbina, a među prvima je stigao fudbaler Nemanja Miletić koji je donirao najviše novca kako bi Duki mogao da ode na operaciju.

Potresne scene ispred porodične kuće malog Dukija čitajte klikom OVDE!

Podsetimo, mali Dušan preminuo je prošle subote, 29. septembra, u bolnici "Sant Joan de Deu", u Barseloni, a tog dana je njegov otac Aleksandar Todorović objavio je potresnu poruku na svom Fejsbuk profilu.

"Spavaj sine! Dosta si se namučio, mirno spavaj, dovoljno si postigao u životu, ŠAMPIONE!", napisao je otac.

Mali Duki otputovao na lečenje 15. septembra, pošto je, u jednoj od najvećih akcija u Srbiji skupljeno 191.000 evra, koliko je bilo neophodno da mališan uopšte bude primljen na lečenje.

"Tata, tata volim te": Poslednje gostovanje Dukija sa ocem na televiziji zbog kog je plakala cela Srbija (VIDEO)

Dušan Todorović bolovao je od izuzetno teškog oblika malignog tumora nadbubrežne žlezde - neuroblastome, od čega se lečio dve godine.

Preko malenih leđa ovaj dečak je preturio teške hemoterpije, operaciju, transplantaciju koštane srži i još mnogo toga napornog tokom lečenja agresivnog raka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Poznati glumac na sahrani malog Dukija: Raširio šal da isprati šampiona! Čuli se STIHOVI! OVO JE SRCEPARAJUĆE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2018

Dečak ispraćen uz plač i jecaje prisutnih..Sahrani malog Dušana Todorovića u Svilajncu prisustvovao je i poznati glumac, a on se na poseban način oprostio od tragično preminulog dečaka za kojim plače cela Srbija...Glumac Bojan Perić poznat po ulozi u seriji „Vojna akademija“ bio je pored...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.