TUČA NA BENZINSKOJ STANICI: Nasilje na pumpama zbog nestašice goriva, potukli se očevi i sinovi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 09:10

TUČA NA BENZINSKOJ STANICI: Nasilje na pumpama zbog nestašice goriva, potukli se očevi i sinovi (VIDEO)

Tuča na benzinskoj pumpi Esso, u kojoj su učestvovali roditelji i deca, eskalirala je usred straha od nestašice benzina.

Četvorica muškaraca učestvovala su u neverovatnoj tuči na benzinskoj stanici "Esso" u Čičesteru, u Engleskoj.

Snimak koji je podeljen na Fejsbuku prikazuje tatu i sina kako se sukobljavaju sa drugim ocem i njegovim sinom zbog goriva, prema objavi na društvenim mrežama.

Viđaju se muškarci kako viču jedni na druge pre nego >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što jedan stariji čovek hvata drugog i gura ga u automobil.

Dvojica starijih muškaraca izbijaju u sukobu na haubi automobila, dok se drugi par tuče na podu. Dvojica starijih muškaraca se tuku na haubi automobila, dok se drugi par tuče na podu.

Borba traje najmanje minut, a posmatrač razveseljava muškarce dok se međusobno tuku.

Konačno, tuča se završava, tako što jedan čovek stavlja ruke oko drugog.

Nadležni uveravaju Britance da ima dosta goriva i da nema potrebe za panikom pri kupovini, a za nedostatak snabdevanja gorivom okrivljen je nedostatak vozača kamiona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.