TU JE PORASTAO, TU JE I ZAVRŠIO: Đorđe je odrastao pored Ibra u kom se tragično udavio (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 10:39

TU JE PORASTAO, TU JE I ZAVRŠIO: Đorđe je odrastao pored Ibra u kom se tragično udavio (FOTO)

Đorđe je bio na reci sa detetom kada mu je, kako se pretpostavlja, pozlilo

Potraga za Đorđem Baltićem (37), koji je u nedelju nestao dok se kupao u Ibru, je završena. Juče oko 10 sati njegovo telo pronađeno je nedaleko od mesta na kom je nestao pod površinom vode, između Glavčićevog mosta i kraljevačkih splavova.

Na svojoj Fejsbuk stranici Kraljevski klub američkog fudbala "Kraljevske krune Kraljevo Royal Crowns" obavestio je javnost, saradnike i prijatelje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je Đorđe Baltić, jedan od njihovih igrača i veteran kluba, tragično izgubio život 1. avgusta. u Kraljevu.

Muškarac koji se utopio je sa svojom generacijom saigrača, 2012. godine ostvario najveći klubski uspeh u seniorskoj kategoriji plasiravši tim "Kruna" u plej-of, a zatim i osvojivši treće mesto u Srbiji.

Saigrači će ga pamtiti kao dobrog prijatelja i požrtvovanog sportistu, kao i nekog ko je uvek bi spreman na smeh i šalu, napisano je u saopštenju njegovog kluba.

Đorđe je bio zaposlen u JKP "Putevi" Kraljevo, a ranije je radio i u "Elektromontaži".

Vodio je i informativni portal Info Kraljevo, gde se trudio da sačuva duh grada i doprinese njegovoj budućnosti.

Đorđe je odrastao pored Ibra, kupanje u toj reci nije mu bilo strano. Otišao je sa detetom da se rashladi kada mu je, kako se pretpostavlja, pozlilo. Mladići koji su se nalazili u blizini reagovali su i spasili mališana, ali je Đorđe, koji je bio plivač, potonuo.

Njegovo telo juče su primetili kajakaši i obavestili nadležne, a tek će istraga koja je u toku pokazati šta je uzrok smrti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.