TRIFUNOVIĆ OTKRIO ZAŠTO NEĆE BOJKOTOVATI IZBORE: Shvatio sam da sedim sa GOMILOM BEZIDEJNIH LIKOVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2020, 09:26

TRIFUNOVIĆ OTKRIO ZAŠTO NEĆE BOJKOTOVATI IZBORE: "Shvatio sam da sedim sa GOMILOM BEZIDEJNIH LIKOVA"

Licemeran pristup dela opozicije.

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović rekao je da je promenio odluku o bojkotu izbora jer pokušava da se bori i jer je uvideo da za deset meseci "kampanje bojkota" nije učinjeno ništa.

- Promenio sam odluku zbog toga jer sabornici i saveznici sa kojima sam deset meseci raspravljao o tome kako je i koliko Vučić loš, nisu dali nijednu "mrvu" nečega napred - rekao je Trifunović u Utisku nedelje.

Licemerno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je, navodi, zahtevati bojkot, a ne učiniti napor da se narodu predoči šta znači bojkot.

- U septembru prošle godine su otišli do Mladenovca i polepili "bojkot" na saobraćajne znake - ironično je primetio Trifunović.

Kako kaže, shvatio je da sedi sa "gomilom bezidejnih likova". Vuk Jeremić je, kaže, čak rekao da nije dovoljan bojkot jednih izbora...

- Ne želim da dajem svoju potvrdu njihovoj agendi u kojoj treba da se desi ne znam šta. Da onemoća Vučić pa da ga oni sruše "nokautom" na pitanju Kosova. To su gluposti - zaključio je lider PSG.

Prema rečima Trifunovića, posredi je licemeran pristup dela opozicije koji, kako je objasnio, nije dao smislen odgovor "šta radimo u bojkotu".

- Da li očekujete da ta međunarodna zajednica i Evropski parlament, protiv koje je 90 odsto opozicije, a očekuje podršku od nje, dođe i sruši legitimitet Aleksandra Vučića? To se neće dogoditi - naveo je on i uporedio situaciju sa lokalnim izborima u Albaniji, gde je izašlo 21 odsto građana na izbore pa niko u svetu, kaže, nije doveo u pitanje legitimitet albanskih izbora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.