VOJNICI JUŽNE KOREJE ZAPREPAŠĆENI, NATERALI GA DA SVE PONOVI: Gimnastičar preskočio graničnu ogradu visoku 3 metra bežeći sa severa

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2020, 16:36

VOJNICI JUŽNE KOREJE ZAPREPAŠĆENI, NATERALI GA DA SVE PONOVI: Gimnastičar preskočio graničnu ogradu visoku 3 metra bežeći sa severa

Policija i dalje ne veruje šta se zaista dogodilo

Severnokorejac, za koga se navodi da je bivši gimnastičar, u želji da pobegne iz svoje domovine u susednu Južnu Koreju, preskočio je žičanu ogradu visoku preko 3 metra.

On je uspeo da izbegne severnokorejsku graničnu policiju i preskoči žičanu ogradu bez pokretanja senzorskih alarma.

Kada se spustio na teritoriju Južne Koreje sačekale su ga njihove bezbednosne službe, kojima je rekao da želi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da prebegne iz svoje zemlje.

A NORTH KOREAN gymnast has sensationally vaulted over a 12ft barbed wire fence to reach freedom in the south according to reports#SouthKorea #Defector #Gymnast https://t.co/AS89G0QHsq

— H24 News UK (@h24news_uk) November 25, 2020

Pošto nisu mogli da poveruju u njegovu priču, naterali su mladića da ponovo preskoči ogradu, kako bi se uverili da je sposoban tako nešto da uradi.

Policija u Seulu još uvek vodi istragu da li je cela priča istinita. Njima prosto neveratno deluje da je mladić uspeo da izbegne otkrivanje severnokorejskih trupa, nagazne mine koje postoje u toj zoni, da ne pokrene senzore alarma na okolnim ogradama.

Ono što može da potvrdi istinitost njegove priče jeste sportsko iskustvo, s obzirom na to da izvori navode da se mladić dugo godina uspešno bavio gimnastikom u svojoj zemlji.

 Seul je ranije obećao da će ojačati nadzor duž granice sa njihovim komunističkim susedom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.