TREĆA NESREĆA U SIĆEVAČKOJ KLISURI ZA SAMO 24 SATA: Povređeno PETORO LJUDI, među njima i DVE DEVOJČICE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2019, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TREĆA NESREĆA U SIĆEVAČKOJ KLISURI ZA SAMO 24 SATA: Povređeno PETORO LJUDI, među njima i DVE DEVOJČICE!

Ovo je treći udes za nešto više od 24 časa u Sićevačkoj Klisuri.

Petoro turskih državljana povređeno je jutros oko 5.30 časova u teškom udesu na putu Niš – Pirot u Sićevačkoj klisuri kod kafane "Mali vikend".

Oni su se nalazili u automobilu marke "ford galaxy" austrijskih registarskih oznaka koji se zakucao u potporni zid kraj ovog ugostiteljskog objekta nakon što je vozač izgubio kontrolu nad vozilom pod okolnostima koje se još uvek utvrđuju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Prema prvim informacijama, vozač star između 40 i 50 godina teško je povređen i odmah nakon udesa bio je teškom stanju. Njegova majka takođe ima teške povrede čiji će stepen biti utvrđen u Kliničkom centru u Nišu.

Mladić star tridesetak godina zadobio je povrede grudnog koša, a dve mlađe devojčice povrede ekstremiteta i vrata. Šesta osoba koja je bila u vozilu, prema prvim informacijama nije povređena.

Hitna pomoć je intervenisala sa četiri vozila i prevezla povređene u Klinički centar u Nišu radi dalje dijagnostike i lečenja.

Budući da na licu mesta nema tragova kočenja, ne isključuje se mogućnost da se vozač uspavao u toku vožnje ili da mu je iznenada pozlilo pa je u punoj brzini udario u kameni zid. Od siline udara prednji deo vozila je potpuno smrskan, a svuda okolo se mogu videti delovi automobila i stvari putnika.

- Na izlasku iz krivine, vozač je izgubio kontrolu i prešao u suprotnu traku gde je "za dlaku" promašio dva vozila koja su mu išla iz suprotnog smera i nakon toga se zakucao u kameni zid ispred "Malog vikenda". Čuo se jak tresak a nakon toga zapomaganje povređenih. Deca su plakala, došla su četiri saniteta koja su odvezla povređene putnike i vozača koga su vatrogasci izvukli iz vozila - kaže jedan od vozača koji se zadesio u blizini.

U kliničkom centru u Nišu kažu da je primljeno šest osoba koje su trenutno na odeljenju reanimacije.

- Svi povređeni su svesni i komunikativni. U toku je dijagnostika i utvrđivanje stepena povreda, kažu u KC Niš.

U prethodna dva udesa povređeno je ukupno devet osoba.

Pogledajte rezultate

BONUS VIDEO: KRIMI-SINDIKAT PUŠTA PIPKE: Albanske bande gospodare Evropom, a PRLJAVIM POSLOVIMA dogovaraju čak i preko Fejsbuka (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.