TREBALO JE DA DOĐE DA SE IGRAJU Sin hrvatskog političara družio se sa mališanom kojeg je otac monstrum ubio u Zagrebu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 16:46

"TREBALO JE DA DOĐE DA SE IGRAJU" Sin hrvatskog političara družio se sa mališanom kojeg je otac monstrum ubio u Zagrebu

Trostruko ubistvo zgrozilo ceo region

Šef Živog Zida Ivan Vilibor Sinčić objavio je na Fejsbuku da je jedno od ubijene dece u zagrebačkim Mlinovima bio prijatelj njegovog sina.

Trostruko ubistvo u Zagrebu zgrozilo je javnost. Osumnjičeni otac ubio je svoje troje maloletne dece pa pokušao da sebi oduzme život. Trenutno se nalazi van životne opasnosti u KBC Sestre Milosrdnice.

Reakcije javnosti ne jenjavaju, a tragediju je komentisao i evroparlamentarac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i šef Živog Zida Ivan Vilibor Sinčić koji je na Fejsbuku napisao da je jedna od žrtava bila prijatelj njegova sina i da su išli zajedno u vrtić.

- Moj Ksaver kao petogodišnjak nema puno prijatelja za koje kaže da ih voli. Maleni ubijeni dečačić je bio jedan od njih. Trebao je doći na igranje sledeće nedelje. Ksaver još uvek ne zna da neće doći. Mogu reći da je ovo zaista najveća tragedija koju sam doživeo i nemam nijednu reč utehe majci dece koja bi u ovim trenucima imala ikakvog smisla - naveo je.

Jedan od pratilaca mu je odgovorio da nema razloga da to napiše osim za sakupljanje poena, na što mu je Sinčić odgovorio:

- Možda da institucije ubuduće bolje rade svoj posao.

Stravičan zločin koji je potresao Hrvatsku dogodio se u noći između petka i subote, kad je pomahnitali otac u svom stanu u Zagrebu golim rukama ubio svoje troje mališana, a zatim pokušao samoubistvo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.