TRAŽIO SAMOG SEBE SA POLICIJOM: Urnebesno - pijani muškarac zbunio i organe reda (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2021, 16:50

TRAŽIO SAMOG SEBE SA POLICIJOM: Urnebesno - pijani muškarac zbunio i organe reda (FOTO)

Pedesetogodišnji Bejhan Mutlu koji se smatrao nestalim u Turskoj slučajno se pridružio potrazi za samim sobom. Satima je s policijom i društvom tražio sebe pre nego što je shvatio da zapravo traže njega, pišu turski mediji.

- Satima je tražio sebe, pretpostavljajući da je potraga zbog nekog drugog - pišu mediji.

Prema izveštaju tamošnjih lokalnih medija, Bejhan je bio vani na piću sa prijateljima u trenutku kada je zalutao u obližnju šumu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nije se vratio. Zabrinuti za njega, njegovi prijatelji upozorili su vlasti koje su potom organizovale potragu.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Beyhan Mutlu isimli şahıs, kendisi için başlatılan arama çalışmalarını başkası için zannederek saatlerce kendini aradı.

Ekipler, arama çalışmasıyla ilgili tutanak düzenleyip kayıp şahsı evine bıraktılar. pic.twitter.com/yhVaPSh7wY

— Vaziyet (@vaziyetcomtr) September 28, 2021

Kada su čoveka proglasili nestalim, vlasti su tragale za njim u obližnjim četvrtima, a misiji se pridružila i grupa volontera. Satima su prozivali njegovo ime kada se odednom oglasio čovek kojeg traže.

"Koga tražimo? Ja sam ovde", rekao je tip koji je navodno bio pod uticajem alkohola.

Nije jasno kako se Bejhan našao u ovoj potrazi niti kako njegovi prijatelji nisu shvatili da im je sve vrijeme bio pred nosom. Policija ga je otpratila do njegove kuće.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pijani Turčin satima pomagao spasiocima u potrazi – za samim sobom

Izvor: Luftika.rs, 01.Okt.2021, 01:43

Jedan pijani Turčin proveo je nekoliko sati pomažući u traženju nestale osobe pre nego je shvatio da grupa za potragu i spašavanje zapravo traži – njega, javlja Daily mail, pozivajući se na turske medije. List dodaje da se on slučajno pridružio grupi za potragu poslatoj da ga traži.. Bejhan...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.