TRAMP BESAN NA SZO: Želi da razotkrije njihov SUMNJIVI POTEZ, iz OVOG razloga ne sluša savete stručnjaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2020, 18:19

TRAMP BESAN NA SZO: Želi da razotkrije njihov SUMNJIVI POTEZ, iz OVOG razloga ne sluša savete stručnjaka

Zahvalan sam sebi što nije poslušao savete SZO.

Američki predsednik Donald Trump "udario" je na Svetsku zdravstvenu organizaciju zbog svoje "neispravne preporuke" da SAD - u kojem je sada više slučajeva koronavirusa nego u Kini - tokom ranih sedmica epidemije treba držati svoje granice otvorenima.

Predsednik je upozorio da će "dobro razmotriti" zašto je SZO, koju uglavnom finansiraju SAD, u tvitu u utorak bila toliko "koncentrisana na Kinu".

The W.H.O. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << really blew it. For some reason, funded largely by the United States, yet very China centric. We will be giving that a good look. Fortunately I rejected their advice on keeping our borders open to China early on. Why did they give us such a faulty recommendation?

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) April 7, 2020

Kako je epidemija koronavirusa prerasla iz lokalizovanog izbijanja oko grada Vuhan u Kini, u globalnu pandemiju, svetski lideri su požurili da pokažu prste, a svaki je optužio da je "pogrešno shvatio" rano.

Iako su Trumpovi rani pokušaji da umanji ozbiljnost virusa privukli pažnju medija, rani izveštaji SZO da nema dokaza o prenošenju sa osobe na osobu, uglavnom su zaboravljeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.