TRAGIČAN KRAJ - SURVAO SE NIZ LITICU OD 50 METARA: Beograđanin poginuo u automobilskoj nesreći u Republici Srpskoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2022, 23:26

TRAGIČAN KRAJ - SURVAO SE NIZ LITICU OD 50 METARA: Beograđanin poginuo u automobilskoj nesreći u Republici Srpskoj

Bio je poslovođa jedne firme

Jedna osoba je poginula u nesreći koja se dogodila u mestu Ulog kod Kalinovika, nakon što se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, u automobilu survala niz liticu visoku oko 50 metara.

- Nesreća se dogodila na gradilištu hidrocentrale na Neretvi, a poginuli je bio poslovođa u firmi koja izvodi radove. Radi se o Beograđaninu Nikoli M. – potvrđeno je za Avaz.

U izvlačenju tela nastradalog učestvovali su pripadnici Spasilačke službe Volf iz Foče i Gorske službe spašavanja iz Bijeljine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Beograđanin poginuo u strašnoj nesreći u Republici Srpskoj! Auto se survao niz provaliju duboku 50 metara

Izvor: Blic, 15.Maj.2022, 11:48

Beograđanin Nikola M. poginuo je stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Ulog kod Kalinovika u Republici Srpskoj, prenosi Avaz.ba. Kako su preneli, nesreća se dogodila na gradilištu hidrocentrale na Neretvi, a poginuli Beograđanin je bio poslovođa u firmi koja izvodi radove.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.