TRAGIČAN EPILOG POTRAGE ZA DRVOSEČOM IZ DRAGAČEVA: Utopio se u bujičnom potoku, telo nađeno nakon dva dana

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2020, 00:28

TRAGIČAN EPILOG POTRAGE ZA DRVOSEČOM IZ DRAGAČEVA: Utopio se u bujičnom potoku, telo nađeno nakon dva dana

Nesrećni drvoseča pronađen je nakon dvodnevne potrage

Muškarac R.V, star 47 godina, utopio se pre dva dana u selu Rasovac u Dragačevu. Radi se o meštaninu koji je radio kao drvoseča i pri povratku iz jednog zaseoka u drugi upao je u bujični potok i tu mu se izgubio svaki trag, rekao je Branko Zimonjić, predsednik MZ Rasovac.

- Komšije i ostali meštani prijavili su njegov nestanak pre dva dana. Pronađen je sinoć, u kasnim popodnevnim časovima.

Niko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne zna tačno šta se desilo, ali pretpostavljamo da se okliznuo i upao u duboku vodu koja ga je odnela. Mi ovde imamo jako puno problema sa klizištima, tako da je to verovatno i prouzorkovalo da naš komšija izgubi ravnotežu i da nestane u potoku - izjavio je Zimonjić.

Nesrećni muškarac je živeo sam, pomagao je svojim komšijama u raznim poslovima, radio i kao drvoseča i tako zarađivao za život, nakon što mu je majka nedavno umrla.

Prema rečima predsednika MZ Rasovac, meštani su prikupili novčana sredstva zajedno sa MZ Rasovac, Centrom za socijalni rad i opštinom Lučani kako bi na dostojanstven način organizovali sahranu za svog nastradalog meštanina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.