TRAGEDIJA ZBOG JEFTINOG FALŠ LIKERA: Najmanje 39 osoba PREMINULO, 27 se razbolelo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2019, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA ZBOG JEFTINOG FALŠ LIKERA: Najmanje 39 osoba PREMINULO, 27 se razbolelo!

Policija je uhapsila osam osoba osumnjičenih za krijumčarenje, a vlasti su suspendovale su 35 službenika, među kojima je 12 policajaca

Najmanje 39 osoba je preminulo, a 27 se razbolelo u nekoliko sela na severu Indije pošto su popili jeftini falš liker koji sadrži otrovni metanol, saopštili su zvaničnici.

U dva odvojena incidenta u indijskoj državi Utar Pradeš umrlo je 26 osoba, dok je 13 osoba preminulo u susednoj državi Utarahand, prenosi AP.

.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Smrtnost zbog konzumacije ilegalno napravljenih alkoholnih pića je sve veća, jer siromašni ne mogu da priušte poznate brendove, a nelegalna pića su često napravljena od hemikalija poput pesticida.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.