TRAGEDIJA U NIŠU: Muškarac pao sa tvrđave i nastradao

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2019, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U NIŠU: Muškarac pao sa tvrđave i nastradao

Nišlija star 51 godinu nastradao je danas oko 14 časova nakon pada sa bedema niške Tvrđave, na delu prema Glavnoj autobuskoj stanici, kod sportskih terena "Rovče"

On je pao sa oko 10 metara visine na parking ispode zidina i nedugo nakon toga preminuo od zadobijenih povreda.

Prema nezvaničnim informacijama, jedan od očevidaca koji je, izlazeći iz vozila video čoveka na bedemu Tvrđave, rekao je da mu se učinilo da se on okliznuo i pao.

Odmah je obaveštena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hitna pomoć koja je ukazala prvu pomoć teško povređenom čoveku ali je on preminuo u toku transporta ka Kliničkom centru u Nišu, uprkos naporima lekara da ga održe u životu.

Policija je obavila uviđaj po ovlašćenju Višeg javnog tužioca a telo je upućeno na obdukciju radi utvrđivanja uzroka smrti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nišlija pao s bedema Tvrđave i poginuo

Izvor: JužneVesti.com, 19.Jan.2019

Muškarac iz Niša pao je danas oko 14 sati sa bedema Tvrđave, navode iz policije, pa je izdahnuo na putu do Kliničkog centra. Tragedija se dogodila na parkingu kod Rovčeta, ispod bedema na strani Tvrđave kod autobuske stanice.

Nastavak na JužneVesti.com...

Muškarac pao sa bedema niške tvrđave

Izvor: RTS, 19.Jan.2019

. Muškarac star 52 godine nastradao je oko 14 sati, kada je pao sa bedema niške Tvrđave u delu kod glavne autobuske stanice.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.