TRAGEDIJA! MAJKA I ČETVORO DECE IZGORELI U POŽARU: Komšije ubeđene da se radi o Srbima ili Hrvatima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2019, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA! MAJKA I ČETVORO DECE IZGORELI U POŽARU: Komšije ubeđene da se radi o Srbima ili Hrvatima (VIDEO)

Žena i četvero male dece poginuli su u požaru koji je izbio u Nirnbergu u Nemačkoj, a jedan od komšija rekao je da najverovatnije reč o porodici iz Srbije ili Hrvatske

Kako javlja policija, u subotu oko 3 sata hitne su službe dobile dojavu o požaru. Kad su vatrogasci došli na teren, ženi i deci više nije bilo spasa.

Navedeno je da su na gornjem spratu nastradali 34-ogodišnja žena, beba i deca stara četiri, pet i sedam godina.

Četvoro odraslih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je uspelo da pobegne iz zapaljene kuće i oni su hospitalizovani s lakšim povredama.

Prema rečima komšija u kući je živelo devet članova iste porodice, koja je najverovatnije iz Srbije ili Hrvatske.

Još nije poznat uzrok požara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HOROR U NEMAČKOJ U požaru stradala žena i ČETVORO DECE, komšije kažu da je reč o porodici iz Hrvatske ili Srbije (VIDEO)

Izvor: Blic, 04.Mar.2019

Žena i četvoro male dece poginuli su u požaru koji je izbio u Nirnbergu u Nemačkoj, a jedan od komšija rekao je da najverovatnije reč o porodici iz Srbije ili Hrvatske.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.