TRAGEDIJA JE POSTALA VEĆA! U nesreći na Ibarskoj POGINULA ROĐENA BRAĆA! Majka kritično! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2020, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA JE POSTALA VEĆA! U nesreći na Ibarskoj POGINULA ROĐENA BRAĆA! Majka kritično! (VIDEO)

Vozač autobusa u koji se zakucao "golf" rekao je da su policija, Hitna pomoć i vatrogasci brzo stigli na lice mesta i odmah započeli izvlačenje tela

Prema informacijama sa lica mesta, u kolima su život izgubila dva mladića (28) i (18), dok je teže povrede zadobila žena (49) koja je hitno prevezena u bolnicu. Kako se nezvanično saznaje, u pitanju je porodica, majka i sinovi, a za volanom je bio osamnaestogodišnji mladić.

Niko od putnika autobusa nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povređen.

Zbog udesa saobraćaj je na ovoj deonici Ibarske magistrale u potpunom prekidu, a posle uviđaja biće poznato i više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila. Pretpostavlja da su glavni uzroci neprilagođena brzina u uslovima smanjene vidljivosti zbog guste magle.

poginulih i povređene žene iz automobila od kog nije ostalo gotovo ništa...

On dodaje da niko od putnika iz autobusa nije povređen, a i da su ljudi, bez obzira na sve ostali pribrani sve vreme.

- Neki su još na mestu nesreće, neki su otišli - rekao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.