Izvor: Blic, 12.Okt.2016, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOS i "Lonli Planet" pripremaju novi turistički vodič za Srbiju

Renomirani italijanski izdavač "Lonli Planet" priprema novi vodič za Srbiju i prirediće potpuno novo izdanje koje će imati širi sadržaj, te će pored Beograda, obuhvatiti i druge značajne turističke destinacije u Srbiji, saopšteno je danas iz Turističke organizacije Srbije (TOS).

Kako je navedeno, pisci novog vodiča, koje je angažovao "Lonli Planet", trenutno borave u Srbiji i prikupljaju građu za vodič uz stručne konsultacije TOS-a.

TOS je 2013. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << finansirala prvo izdanje vodiča "Lonli Planet", čiji je glavni fokus bio Beograd i izleti u njegovoj okolini, a zahvaljujući promotivnim aktivnostima, Srbija je bila izabrana za jednu od deset destinacija koje treba posetiti u 2015. godini - Best in Travel 2015 i našla se u vodiču "Lonli Planet" Top 10 u 2015. godini.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uskoro novi turistički vodič za Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Okt.2016

Renomirani italijanski izdavač "Lonli Planet" priprema novi vodič za Srbiju i prirediće potpuno novo izdanje koje će imati širi sadržaj, te će pored Beograda, obuhvatiti i druge značajne turističke destinacije u Srbiji, saopšteno je danas iz Turističke organizacije Srbije (TOS)...Kako je navedeno,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.