TORTA OD KOKAINA: Policijski psi nanjušili su drogu u vrednosti od 200.000 dolara

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 15:32

TORTA OD KOKAINA: Policijski psi nanjušili su drogu u vrednosti od 200.000 dolara

Deo zalihe kokaina bio je upakovan u ambalažu za tortu. Na površini je bila posuta kafa kako bi se zamaskirao miris

Američka agencija za borbu protiv narkotika DEA saoptila je da su njihovi agenti uhapsili muškarca i ženu iz Mejna nakon što su u njihovom vozilu otkrili kokain spakovan kao torta.

Na osnovu informacija dobijenih iz anonimnih izvora, agenti su u utorak zaustavili vozilo pre ulaza u Gardiner.

Policijski psi nanjušili su drogu i agenti su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u prtljažniku pronašli četiri kilograma kokaina i oko 1900 dolara u gotovini, za koje se smatra da su zarada od ilegalne prodaje droge, piše CNN.

.

Ukupna ulična vrednost kokaina, procenjuje se na 200.000 dolara. Ako budu proglašeni krivim za trgovinu narkoticima, muškarac i žena bi mogli da dobiju 20 godina zatvora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.