TOPLIJE SE OBUCITE, DANAS HLADNIJE Oblačno i suvo, najviša dnevna 8 stepeni

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2018, 07:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOPLIJE SE OBUCITE, DANAS HLADNIJE Oblačno i suvo, najviša dnevna 8 stepeni

I u Beogradu umereno do potpuno oblačno, malo hladnije, uveče i tokom noći povremeno slab sneg

U Srbiji se danas očekuje umereno do potpuno oblačno i malo hladnije vreme, uglavnom suvo, osima na planinama, gde je moguć sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS).

Najniža temperatura od minus jedan do četiri, najviša od tri do osam stepeni.

. Najniža temperatura oko jedan, a najviša oko pet stepeni.

Do kraja nedelje će takođe biti umereno do potpuno oblačno, hladno i suvo, a tek se početkom naredne sedmice očekuje novo naoblačenje s kišom, na planinama sa snegom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suvo i hladnije, a u toku noći moguć i sneg

Izvor: Mondo, 11.Dec.2018

U Srbiji se danas očekuje umereno do potpuno oblačno i malo hladnije vreme, uglavnom suvo, osima na planinama, gde je moguć sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS)...Foto: Mondo/Goran Sivački..Najniža temperatura od minus jedan do četiri, najviša od tri do osam stepeni...I...

Nastavak na Mondo...

Vremenska prognoza - 12. decembar

Izvor: RTS, 11.Dec.2018

U većem delu zemlje pretežno oblačno, na severu i istoku ponegde sa slabom kišom i snegom. Na jugu i jugozapadu pretežno sunčano, a delimično razvedravanje do kraja dana očekuje se i u centralnim delovima. Najviša dnevna temperatura 3 do 8 stepeni. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.