TO JE SAD MOJ PROBLEM Brnabić se hitno oglasila nakon što je savetnik ministra pozvao na RUŠENJE VLASTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2020, 11:45

"TO JE SAD MOJ PROBLEM" Brnabić se hitno oglasila nakon što je savetnik ministra pozvao na RUŠENJE VLASTI

Ona je rekla da ne razume kako neko ima obraza da sedi u vladi, prima platu, a onda takve uvrede govori o predsedniku.

Premijerka Ana Brnabić danas je povodom pretnji i uvreda koje je izneo Srđan Stanković, za koga ministar Goran Trivan kaže da je bio, ali da više nije savetnik u Ministarstvu zaštite životne sredine, rekla da ne razume kako neko ima obraza da sedi u vladi, prima platu, a onda takve uvrede govori o predsedniku.

- To je sada moj problem, očekujem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da čujem reakciju ministra Trivana, pozvaću ga. Videću da li je pozvao predsednika da se izvini i pruži objašnjenje - rekla je ona.

Ističe da Stankovića dugo zna, a i da je dugo bio u nevladinom sektoru i da zna da je mnogo toga što je radio zavislo od javnog novca i da mu se - javni novac nikada nje gadio.

- Ovako sedite u vladi, primate platu i moram da kažem da se divim predsedniku što sve to trpi iz dana u dan od takvih ljudi, moralnih patuljaka preko Tvitera - rekla je premijerka.

Kaže da se nada da takve više neće morati da vidi u vladi i radi sa njima, a da će se sve ostalo videti dalje.

Ovakve situacije, kaže pokažu, kakav je ko moralno i politički.

- Posle kiše dođe sunce, pobedićemo i ovo i izaćićemo jači a onda ćemo pogledati te moralne gromade kako je ko reagovao i pozicionirao se i verujem da će svaka sledeća vlada biti snažnija i da ćemo imai bolje saradnike - rekla je ona.

Upitana i o informacijama d aje na protetsima bio i sin nekadašnjeg ministra Petra Škundrića funkcionera SPS-a ona je kazala da će za to pitati kolegu Ivica Dačića a da veruje da će to učiniti i predsednik Vučih.

Okarakterisala je takve primere kao - neoprostivu lakoću neodgovornosti.

- To su u moralne gromade sedeti u vladi i imati benefite, vozače sekretarice, kabinet… To je ta neoprostiva lakoća nedgovornosti podržavati ovakav vid protesta, ljudi koji najbrutalnije uvrede plasiraju na račun Vučića zahvaljuljući kome možete da sedite u vladi i radite u interesu građana, svakako nije svaki ministar doprineo isto, a mi smo se ubili od posla da bi tokom prethodne četiri godine potkrplili rupe - rekla je premijerka. Navela je da će sve to imati ozbiljne reperkusije. Stanković je putem Fejsbuka pozvao na nerede i rušenje vlasti, a izneo je i uvrede na račun predsednika Vučića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TO JE SAD MOJ PROBLEM: Brnabić se hitno oglasila nakon što je savetnik ministra pozvao na RUŠENJE VLASTI

Izvor: Kurir, 12.Jul.2020

Ona je rekla da ne razume kako neko ima obraza da sedi u vladi, prima platu, a onda takve uvrede govori o predsedniku.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.