TITO JE PRVI HTEO DA UBIJE KRALJA! Otkriveni NEPOZNATI PODACI, komunisti sarađivali sa USTAŠAMA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TITO JE PRVI HTEO DA UBIJE KRALJA! Otkriveni NEPOZNATI PODACI, komunisti sarađivali sa USTAŠAMA (VIDEO)

Danas se navršava 85 godina od atentata na kralja Aleksandra u Marseju, a autor knjige "Aleksandar od Jugoslavije" i političar Vuk Drašković se osvrnuo na ovo ubistvo. 

- Tada je umrla država Jugoslavija, njena smrt je počela, dugoročno posmatrano, ubistvom u Marseju pre 85 godina na današnji dan - kazao je Drašković.

- Komunisti su bili duboko upleteni. Saradnja između terorističkih organizacija, ustaške i komunističke bila je intenzivna - tvrdi on. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Da nije uspeo atentat u Marseju, druga grupa bi kralja čekala u Parizu, zatim Versaju, kaže Drašković, a bilo je spremno i 30 terorista duž pruge, u slučaju da se kralj vraća vozom.

- Nije hteo da obuče čeličnu košulju, po protokolu je bilo da se voze blindiranim vozilom, ali su promenili protokol, jer je on navodno bio voljeni kralj u Francuskoj - nastavlja Drašković.

Glavna veza sa organizatorima bio je Mustafa Golubić, kaže Drašković a šta je još otkrio o istorijskim detaljima ovog atentata, pogledajte u videu ispod:

Sahrana ovog vladara bila je događaj kakav Jugoslavija nije videla, a NIJE REČ O TITU (VIDEO) 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.