TINEJDŽER (16) SE UTOPIO U RECI: Obdukcijom utvrđeno da je mladom bokseru stalo srce, pre tragedije objavio jezivi snimak

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 17:01

TINEJDŽER (16) SE UTOPIO U RECI: Obdukcijom utvrđeno da je mladom bokseru stalo srce, pre tragedije objavio jezivi snimak

Mladi bokser je jedna od 13 žrtava tokom leta u Velikoj britaniji

Šesnaestogodišnjak je preminuo juče u River Deju, nakon što je sa prijateljima krenuo da se okupa u reci, koji su rekli da su nakon tragedije "pokušali sve da ga spasu".

Snimak objavljen na društvenim mrežama nekoliko sati pre izbijanja tragedije prikazuje momka bez majice koji sa prijateljima pored reke uživa u lepom vremenu.

Iza kamere se čuje Frank kako govori "idite momci!" dok njegovi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugari naizmenično skaču u vodu.

U drugom snimku, šesnaestogodišnjak je viđen na putu do reke kako korača rame uz rame sa prijateljem - pošto indikator temperature u njegovoj priči pokazuje živu koja pogađa 31 stepen.

Jutros je jedan od njegovih drugara koji je bio na reci sa mladim bokserom, rekao:

- Počivaj u miru Frank, volim te brate.

I upozorio je ljude da ne plivaju u vodi tokom vrućine, dodajući:

- Molim vas, svi se držite dalje od reka. Voda je previše hladna, a napolju je previše vruće.

Frank, poreklom iz Blekpula, jedan je od 22 ljudi koji su se utopili tokom vrućine koja je u poslednjih pet dana oprljila Veliku Britaniju.

Policija je pozvana nešto posle 14 sati, a hitne službe su potvrdile da su pronašli telo u 20 sati.

U izjavi, policija Čester je rekla:

- Policija u potrazi za nestalim tinejdžerom u Česteru pronašla je telo. Šesnaestogodišnjak je prijavljen kao nestala osoba u četvrtak 22. jula oko 14.30, nakon što je nestao dok je plivao u reci Di. Opsežne pretrage trajale su tokom popodneva i uveče. Timovi za pronalazak pronašli su telo u reci nešto pre 20 sati. Formalna identifikacija još nije izvršena, ali se veruje da je to nestalog dečaka. Porodica tinejdžera je obaveštena i podržavaju ih posebno obučeni službenici.

Brojne boksere svetske klase su odale počast mladom momku.

Profesionalni svetski prvak u teškoj kategoriji Tison Furi rekao je:

- Počivaj u miru Frank. Bio bi budući svetski šampion.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.