TINEJDŽER (14) IZBODEN VELIKIM SEČIVOM NASMRT: Pokušavao je da zaštiti svog druga, razlog ubistva - BESMISLEN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 16:31

TINEJDŽER (14) IZBODEN VELIKIM SEČIVOM NASMRT: Pokušavao je da zaštiti svog druga, razlog ubistva - BESMISLEN!

Porodica dečaka je skrhana bolom i tugom

Dvoje tinejdžera uhapšeno je zbog ubistva nakon što je dečak (14) izboden nožem zbog skutera, dok je pokušavao da zaštiti druga. Fares Matou (14) juče popodne je izboden nožem u školskoj uniformi u gradu Kaning Taunu, istočnom Londonu.

Policija je saopštila da su sinoć uhapšeni 14-godišnjak i 15-godišnjak zbog sumnje da su izvršili krivično delo ubistva - dok je još jedan petnaestogodišnjak takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zadržan u vezi sa incidentom. Sva trojica ostaju u pritvoru.

Stariji detektiv koji je vodio istragu ubistva zahvalio se lokalnom stanovništvu na podršci i ohrabrio druge da se jave sa bilo kakvim informacijama. Rekao je da policajci veruju da je Fares napadnut "velikim sečivom".

- Faresova porodica je, naravno, apsolutno skrhana i uništena ovim - rekao je Peri Benton.

- Uverio sam ih u svoju potpunu posvećenost privođenju pravdi odgovornih za ovo besmisleno ubistvo. Podržavaće ih specijalni oficiri u svakoj fazi onoga što će za njih biti strašno iskušenje u nedeljama, mesecima i godinama koje dolaze - dodao je on.

- Već smo videli fantastičnu podršku i dobili smo dosta informacija od lokalnog stanovništva. Zahvaljujem im se na tome i molim svakoga ko ima informacije ili bilo kog svedoka koji tek treba da razgovara sa policijom da se javi i kaže policajcima šta zna. Sastavljamo sliku onoga što se dogodilo u petak popodne i svaki fragment te slike biće presudan. Tri dečaka su uhapšena i ostaju u policijskom pritvoru. Ovo je brza istraga i biće daljih pomaka - zaključio je Benton.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.