TESTIRANO VIŠE OD POLA MILIONA LJUDI: U Slovačkoj drugi krug masovnog proveravanja stanovništva na koronu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2020, 01:59

"TESTIRANO VIŠE OD POLA MILIONA LJUDI": U Slovačkoj drugi krug masovnog proveravanja stanovništva na koronu

U prvom krugu prošle nedelje testirano je više od 3,6 miliona od 5,5 miliona stanovnika.

U Slovačkoj se ovog vikenda nastavlja masovno testiranje građana na korona virus, a do podne u subotu je testirano više od pola miliona ljudi.

Ceo proces u subotu je nadgledalo više od 3.000 policajca, a u nekoliko slučajeva zabeleženi su incidenti kao što su krađa, kršenje karantina, pa i lažna identifikacija, ali i dovođenje magarca da bude testiran, prenosi TASR. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Portparolka policije Denisa Barđova rekla je da policija istražuje slučaj žene koja je predala ličnu kartu svoje prijateljice koja se plaši testiranja jer veruje da će joj, kako kaže, biti ugrađen čip. Obe su privedene.

U regionu Trenčin policija je otkrila tri muškarca koji su umesto da da budu u karantinu pošto su prošle nedelje dobili pozitivan rezultat, danas pokušali ponovo da se testiraju.

Najneobičnija situacija u subotu se dogodila se kada je jedan muškarac doveo magarca na mesto za testiranje i tražio da i životinja bude testirana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.