TEŠKO UBISTVO IZ KORISTOLJUBLJA: Optuženima za ubistvo Amerikanca određen pritvor, preti im oštra kazna

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2021, 19:00

TEŠKO UBISTVO IZ KORISTOLJUBLJA: Optuženima za ubistvo Amerikanca određen pritvor, preti im oštra kazna

Okrivljeni i njihovi branioci mogu da izjave žalbu u roku od 3 dana.

Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor za petoro osumnjičenih za učešće u ubistvu američkog državljanina Glim Gavin Kempa na Zvezdari između 3. i 4. maja.

Oni su prethodno saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog krivičnog dela teško ubistvo iz koristoljublja, rekla je portparolka suda Ivana Rakočević.

Za ovo krivično delo zaprećena je kazna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od najmanje 10 godina zatvora.

Sud je saopštio da je pritvor određen za Đ.M, M.J, Đ.V, K.LJ. i R.B.

Protiv rešenja o određivanju pritvora sudije za prethodni postupak okrivljeni i njihovi branioci mogu da izjave žalbu u roku od 3 dana.

Tužilaštvo sumnja da je Amerikanac ubijen tako što je udaran rukama i nogama, metalnom vagom i ušicama sekire.

Više javno tužilaštvo u Beogradu će u daljem toku postupka ispitati svedoke i obaviti dalja veštačenja, najavljuju iz tužilaštva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.