TEŠKO RAZBOJNIŠTVO! DVE OSOBE UBIJENE, OSAM RANJENO U PUCNJAVI! Pokolj usledio posle tuče ispred restorana brze hrane! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2022, 13:50

TEŠKO RAZBOJNIŠTVO! DVE OSOBE UBIJENE, OSAM RANJENO U PUCNJAVI! Pokolj usledio posle tuče ispred restorana brze hrane! (VIDEO)

Užas na ulici ispred restorana

Najmanje dve osobe su poginule, a osam je povređeno u pucnjavi u blizini restorana brze hrane u Čikagu, saopštile su danas vlasti. Pucnjava se dogodila sinoć oko 22.40 časova u blizini Mekdonaldsa, nekoliko blokova od gradske trgovačke četvrti Magnifisent Majl, preneo je AP.

Jedna osoba je privedena i pronađeno je oružje, navedeno je u saopštenju policije. Policija nije odmah objavila detalje o tome šta je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dovelo do pucnjave, ali je svedok Deona Džekson (18) rekla da je pucnjava usledila posle tuče ispred restorana. Za sada nisu objavljena ni imena ni godište poginulih. Policija je saopštila da je istraga u toku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.