TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD BAČKE TOPOLE: Vozač kombija udario u traktor, poginuo na licu mesta

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 09:13

TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD BAČKE TOPOLE: Vozač kombija udario u traktor, poginuo na licu mesta

Nesreća se dogodila juče oko 19.30 sati.

I. F. iz Bačke Topole poginuo je sinoć kada je vozeći kombi udario u traktor, skrenuo u kanal, a zatim udario u drvo.

Prilikom udara on je ispao iz kombija na levu kolovoznu traku, dok je na vozilo iza njega, kojim je upravljao njegov prijatelj, pao veliki deo traktora. Vozač traktora je takođe ispao iz svog vozila!

Kako saznaju mediji, nesreća se dogodila oko 19.30 sati juče, a nastradali muškarac bio je radnik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Elektrovojvodine".

Prema nezvaničnim informacijama on se vraćao iz sela Novo Orahovo u koje je otišao kod majstora po kombi.

- Kod ulaza u Bačku Topolu udatio je u traktor koji je nosio drljaču, skrenuo u kanal i zatim udario u drvo. Od siline udarca ispao je iz kombija - kaže izvor medija.

Na lice mesta su odmah izašle Hitna pomoć i policija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Radnik "Elektrovojvodine" poginuo u Bačkoj Topoli, kombijem udario u traktor, pa u drvo

Izvor: Radio 021, 25.Feb.2021

I. F. iz Bačke Topole poginuo je sinoć u 19:30 časova kada je vozeći kombi udario u traktor, skrenuo u kanal, a zatim udario u drvo...Prilikom udara on je ispao iz kombija na levu kolovoznu traku, dok je na vozilo iza njega, kojim je upravljao njegov prijatelj, pao veliki deo traktora. Vozač traktora...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.