TEŠKA ODLUKA! Darko Lazić OKRENUO NOVI LIST: Razgovarao sa doktorima i DOGOVORIO NAREDNI KORAK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2018, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA ODLUKA! Darko Lazić OKRENUO NOVI LIST: Razgovarao sa doktorima i DOGOVORIO NAREDNI KORAK!

Pevač Darko Lazić koji je doživeo saobraćajnu nesreću oporavlja se u zemunskoj bolnici, sarađuje sa doktorima i radi na tome da što pre izađe iz bolnice

Poznati pevač Darko Lazić je 23. oktobra doživeo stravičnu saobraćajnu nezgodu kada se njegov automobil četiri puta prevrnuo i završio u livadi kraj puta. Na osnovu tragova kočenja policija je utvrdila da Lazić nije zaspao za volanom, već da je išao brzinom od 150 kilometara na sat.

Pevač je zadobio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teške telesne povrede i još uvek se nalazi u zemunskoj bolnici na lečenju. On je prvi put operisan dva dana nakon udesa, 25. oktobra, kada mu je izvađena slezina i zaustavljeno unutrašnje krvarenje koje mu je otežavalo disanje. Isto tako, lekari KBC Zemun prošle nedelje su mu uspešno operisali butnu kost i stavili protezu u kuk. Intervencija je trajala šest sati.

😂😂😂🦁

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Mar 23, 2018 at 4:25am PDT

Zdravstveno stanje pevača Darka Lazića se iz dana u dan popravlja, a lekarima koji su mu operisali nogu bilo je najvažnije da mu se primi strano telo, odnosno da organizam dobro reaguje na veštački kuk, koji je takođe operisan.

On je u poslednja dva-tri dana znatno raspoloženiji, pa je počeo da mnogo više da priča. Sa roditeljima i lekarima već sada priča o tome kako će mnogo više voditi računa o sebi.

Majka mu je jednom prilikom rekla: "Ovo ti je bila opomena, sam Bog te je spasao".

Darko Lazić je svestan da je sada najgore prošlo, lali da mu dug i naporan oporavak tek predstoji. Neraspoloženje koje je do sada vladalo kod njega oslabilo je i sada samo povremeno dobija sedative i blage lekove za umirenje, kako bi se njegovo telo brže oporavljalo.

Pevača svaki dan u bolnici obilaze otac i majka, Milan i Branka Lazić, kao i verenica Marina Gagić, a otkako se njegovo stanje znatno poboljšalo svi članovi njegove porodice su mnogo raspoloženiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.